سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایگاه دوم انرژی هسته‏ای

حال من دست خودم نیست
دیگه آروم نمی گیرم
دلم از کسی‌ گرفته
که می‌خوام براش بمیرم
باز سرنوشت و انتهای آشنایی
باز لحظه‌ های غم‌ انگیز جدایی
باز لحظه‌ های ناگزیر دل‌ بریدن
بازم آخر راه و حس تلخ نرسیدن
پای دنیای تو موندم
مثل عاشق های عالم
تا منو ببخشی آخر
تا دلت بسوزه کم کم
مثل آینه روبرومه
حس با تو بودن من
دارم از دست تو میرم
عاشقی کن منو نشکن
منو نشکن ...
باز سرنوشت و انتهای آشنایی
باز لحظه‌ های غم‌ انگیز جدایی
باز لحظه‌ های ناگزیر دل‌ بریدن
بازم آخر راه و حس تلخ نرسیدن


ارسال شده در توسط هانی کشاورز
 20 مهر 1350 با قرائت خطابه محمدرضا پهلوی در برابر مقبره کوروش هخامنشی در پاسارگاد، جشنهای 2500ساله شاهنشاهی آغاز شد. جشنهای 2500ساله شاهنشاهی که با هدف بزرگداشت 25 قرن حکومت پادشاهی در ایران ترتیب یافت بیش از سیصد میلیون دلار هزینه دربر داشت‌. این درحالی بود که متجاوز از نیمی از جمعیت کشور در روستاها و حومه شهرهای بزرگ در فقر و فلاکت زندگی می‌کردند. هدف اصلی شاه از برپایی اینگونه جشن ها، بزرگ جلوه دادن عظمت دستگاه شاهی و شخص خود بود تا در لابلای زرق وبرق اشیاء گران‌قیمت و کم نظیری که دستور تهیه آنها با قیمتهای گزاف از جیب ملت ایران داده می‌شد، چهره سست اراده‌، مردد و ضعیف خود را پنهان سازد. در این مورد در کتاب آخرین سفر شاه چنین می‌خوانیم‌: جشن های 2500 ساله در تخت جمشید نمایشی از رؤیاها و بلندپروازی‌های شاه بود... در مورد شخص شاه در رابطه با جشن 2500 ساله‌، ره آورد جشن‌های تخت جمشید جدایی کامل او از واقعیات بود. او بیش از پیش دچار اشتغال فکری درباره سلطنت خودش و اهمیت جانشینی مستقیم خود بر اریکه کورش گردید. «جیمزبیل‌» در کتاب عقاب و شیر می‌نویسد: «محمدرضا شاه پهلوی با این جشن های 2500 ساله‌، دوره جدیدی را در پادشاهی خود آغاز کرد، دوره جنون انجام کارهای بزرگ‌، بسیاری از معروف ترین و مقتدرترین چهره‌های جهان در تخت جمشید برای ستایش کشور شاه و بلکه مهمتر، برای ستودن خود او، به این محل آمده بودند... و شاه احساس رضایت و خرسندی می‌کرد که میهمانان در مورد این که چه کسی مجلل‌ترین اقامتگاه را گرفته‌، چه کسی محترم‌ترین مکان را در میزهای ضیافت داشته‌ و چه کسی از هلیکوپتر به جای سفر با لیموزین‌های مرسدس استفاده کرده با هم دعوا می‌کردند. محمد رضاشاه پهلوی طی سخنانی که در 20/7/1350 در پاسارگاد خطاب به کوروش سرسلسله پادشاهی هخامنشی ایراد کرد در این مورد چنین گفت: «در این بیست وپنج قرن، کشور تو و کشور من‌، شاهد سهمگین‌ترین حوادثی شد که در تاریخ جهان برای ملتی روی داده است. ... اکنون ما در اینجا آمده‌ایم تا به سربلندی تو بگوییم که پس ازگذشت بیست و پنج قرن‌، امروز نیز مانند دوران پرافتخار تو پرچم شاهنشاهی ایران پیروزمندانه در اهتزاز است...» او با این سخنان می‌خواست دلیلی بر موجودیت خویش اقامه کند وبا ارائه تنها یک مدل ثابت و طولانی برای شکل حکومت در ایران، همواره در اذهان عمومی این نکته را جا بیاندازد که حکومت در ایران مساوی با شاهنشاهی است‌. با فاصله گرفتن شاه از مردم‌، این حقیقت مشخص‌تر شد که اقدامات اصلاح‌طلبانه وی همچون انقلاب به اصطلاح سفید تنها اقداماتی ظاهری و عوامفریبانه است که ناشیانه از سوی اربابان شاه طراحی و دیکته شده است. اکثر کارشناسان و رسانه‌های خبری دنیا و حتی حامیان محمدرضا، هزینه این جشن را گزاف و چیزی حدود300 میلیون دلار برآورد کردند، این مبلغ در کشوری که درآمد سرانه آن اگرچه رو به افزایش داشت‌، ولی از سالی 500 دلار تجاوز نمی‌کرد، بسیار گزاف به شمار می‌رفت‌. امام خمینی (ره) که هنگام برگزاری جشن‌های 2500 ساله‌، در تبعید عراق بودند، طی سخنرانی‌ها و پیام‌هایی‌، این جشن‌ها و اسرافکاری‌های دولتی را مورد انتقاد قرار دادند. امام در مواضع خود، نکات زیر را یادآور شدند: ـ چرا کارشناسان اسرائیلی برای این تشریفات دعوت شده‌اند؟ ـ شاهنشاهی ایران از اول که زائیده شده تا حالا روی تاریخ را سیاه کرده است‌. ـ برملت است که با جشن‌های دوهزار و پانصد ساله مبارزه منفی کند. ـ به حکومت ایران بگویید که آقا از این جشن دست بردارید
ارسال شده در توسط هانی کشاورز
اعلام تأسیسات جدید هسته‌ای ایران در منطقه فردو در حالی جمعه هفته گذشته طی بیانیه‌ای از سوی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران انجام شد که از صبح این روز، رسانه‌های غربی خط سنگین تبلیغاتی خود علیه جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرده بودند.

براساس این سناریو، ابتدا خبرگزاری آسوشیتدپرس که خبرنگار مستقر در وین آن بهودی است و عمدتاً نسبت به ایران اخبار مغرضانه‌ای منتشر می‌کند از نامه ایران به آژانس درباره تأسیسات جدید هسته‌ای ایران به نقل از 2 دیپلمات اروپایی خبر داد.

ساعتی پس از انتشار این خبر، باراک اوباما رئیس‌جمهوری امریکا که به همراه همتایان فرانسوی و انگلیسی خود مقابل خبرنگاران قرار گرفته بود، نگرانی خود را اظهار کرد و از ایران خواست درهای خود را برای بازدیدهای بیشتر باز کند.

تأکید غرب برای القای پنهانکاری از سوی ایران اما نتوانست موجی جدی ایجاد کند و منطق ایران مبنی بر موظف بودن به اظهار تأسیسات بر طبق پادمان ظرف 180 روز تا تزریق مواد رادیواکتیویته به دستگاه‌ها نه تنها بر ادعاهای مقامات و رسانه‌های غربی غلبه داشت، بلکه رئیس‌جمهور نیز که مثل همیشه تحمیل‌های غرب را با لحن مطایبه‌آمیز پاسخ می‌دهد، به واکنش واداشت و وی با اشاره به اینکه در این زمینه پیش‌بینی می‌کردیم تشویق شویم، ادامه داد: بالاخره ما باید تأسیسات خود را اعلام کنیم یا خیر؟

به هر حال، پس از گذشت حدود یک هفته، متن نامه آژانس به ایران که حاوی تقدیر از اظهار تأسیسات است، چندان مورد توجه رسانه‌های حاشیه‌ساز غرب واقع نشده و این رسانه‌ها ترجیح دادند که با سکوت از کنار این ماجرا عبور کند.

در نسخه‌ای از نامه‌ هرمن ناکارتس مسئول بخش پادمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که خطاب به امیری مقام مسئول مربوطه در سازمان انرژی اتمی نوشته شده است، برخلاف ادعاها و مواضع چند روز گذشته سران کشورهای امریکا، انگلیس و فرانسه که ایران را به نقض همکاری‌ها با آژانس و مقررات و قوانین ان‌.پی‌.تی متهم کرده‌اند، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به فراهم آوردن اطلاعات مرتبط با ساخت تأسیسات جدید غنی‌سازی از ایران تشکر کرده است و هیچ نشانه‌ای از این‌که ایران نقض قوانین کرده است، دیده نمی‌شود.

هم‌چنین در بخشی از این نامه آمده است: از همکاری ایران برای این‌که اطلاعات مرتبط با ساخت تأسیسات جدید غنی‌سازی بیشتر و زودتر در اختیار آژانس قرار گیرد، استقبال می‌کنیم.

تصویر: نامه تقدیر آژانس از ایران برای فردو

ارسال شده در توسط هانی کشاورز