سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایگاه دوم انرژی هسته‏ای

امام باقر علیه السلام به جابر فـرمـود: جابـر! به خـدا سـوگنـد، فاطمه علیهاالسلام با شفاعت خـود در آن روز شیعیان و دوستـانـش را از میان اهل محشـر جدا میسازد. چنان که کبـوتر دانه خـوب را از دانه بد جدا میکند.

 

هنگامى که شیعیان فاطمه همراه وى به در بهشت مـیرسند، خداوند در دلشان مـی افکند که به پشت سـر بنگـرند. وقتـى چنیـن کنند، نـدا مـیرسـد: دوستـان مـن! اکنـون که شفـاعت فـاطمه را در حق شمــا پذیرفتم، نگران چه هستید؟

آنان عرضه مـیدارنـد: پـروردگارا! ما نیز دوست داریـم در چنیـن روزى مقـام و منزلت مـا بـراى دیگـران آشکـار شود.

ندا میرسد: دوستانـم! برگردید و بنگرید و هر که به خاطر دوستى فاطمه شما را دوست داشت و نیز هـر که به خـاطـر محبت فـاطمه به شما غذا، لباس یا آب داده و یا غیبتـى را از شما دور گردانیـده، همراه خود وارد بهشت کنید. منبع: فاطمه الزهرا بهجت قلب مصطفی ص67


ارسال شده در توسط هانی کشاورز

اسماء همسر جعفر طیار نقل می کند که در لحظه های پایانی عمر حضرت، متوجه آن بزرگ زنان عالم بودم، ابتدا غسل کرد و لباسها را عوض کرد و در خانه مشغول راز و نیاز با خدا شد. جلو رفتم، فاطمه (سلام الله علیها) را دیدم که رو به قبله نشسته و دست ها را به سوی آسمان برآورده، چنین دعا می کند:

الهی و سیدی اسئلک بالذین اصطفیتهم و ببکاء ولدیٌ فی مفارقتی ان تغفر لعصاة شیعتی و شیعة ذریتی

(پروردگارا، بزرگوارا، به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریه های حسن و حسین در فراق من، از تو می خواهم گناهکاران شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشایی)-نهج الحیاة ص148


ارسال شده در توسط هانی کشاورز
اخیرا برخی از علمای تهران نسبت به وقوع زلزله در تهران هشدار دادند و مردم را به استغفار و توبه از گناهان برای جلوگیری از وقوع بلا ارشاد کردند .
آیت الله صدیقی نیز در یکی از خطبه های نماز جمعه تهران افزایش مفاسد اخلاقی و گسترش زنا در جامعه را علت وقوع زلزله دانستند و امر به معروف و نهی از منکر و استغفار از گناهان و دعا به درگاه خداوند را در پیشگیری از وقوع زلزله موثر دانستند.
در همین راستا چند روایت از ائمه در مورد علت وقوع زلزله و نحوه پیشگیری از وقوع آن در ذیل آورده شده است :
رسول خدا (ص) : « هرگاه دعا اندک شود ، بلا نازل گردد.»
( مستدرک الوسائل : ج 5 ص 179 ح 5616 )
رسول خدا (ص) :« در امت من زلزله ای رخ می دهد که در آن ده هزار ، بیست هزار ، سی هزار نفر نابود می شوند. (خداوند) آن را برای پرهیز کاران پند ، برای مومنان رحمت ، و برای کافران عذاب قرار می دهد».
( کنز العمال : ج 41 ص 567 ح 39615 )
امام صادق (ع) :« ای مفضل ! بیندیش ... اگر کسی گفت : چرا این زمین می لرزد؟ ( در پاسخ ) به او گفته شود : زلزله و مانند آن ، پند و هشدارهایی است که مردم را تهدید می کند تا رعایت کنند و از گناهان دست بردارند».
( میزان الحکمة : ج 1 ص 59 )
رسول خدا (ص) : از [ وقوع ] غرق [ یا دفن ] شدن و مسخ و زلزله چاره ای نیست ! عرض کردند : ای رسول خدا ! آیا در این امت ؟ فرمود : آری ، هنگامی که زنان خوانندگی کنند ، و زنا را حلال شمارند ، و ربا خورند ، و شکار در حرم را حلال گردانند ، و لباس ابریشم پوشند ، و مردان به مردان و زنان به زنان بسنده کنند ( یعنی : هم جنس بازی کنند ).
( مستدرک الوسائل : ج 6 ص 188 ح 6737 )
رسول خدا (ص) : هر گاه امت من ربا خورند ، زلزله و ... رُخ دهد.
( کنز العمال : ج 14 ص 280 ح 38731 )
رسول خدا (ص) : هرگاه پنج چیز در میان شما فاش شود ، پنج چیز به شما راه یابد : هر گاه زنا در میان شما فاش شود ، زلزله رخ دهد.
( وسائل الشیعة (آل البیت) : ج 9 ص 26 ح 11431 )
امام باقر (ع) : در نامه‌ی رسول خدا [چنین] یافتم : هرگاه پس از من زنا فاش شود ، مرگ ناگهانی بسیار گردد
( من لایحضره الفقیه : ج 1 ص 524 ح 1488 )
رسول خدا (ص) : هر گاه بنده پنهانی گناه کند ، جز گنه کار را آسیب نرساند. و هرگاه آشکارا آن را انجام دهد و مورد نکوهش قرار نگیرد ، همه را آسیب رساند.
( وسائل الشیعة (آل البیت) : ج 9 ص 31 ح 11448 )
امام علی (ع) : ای مردم! همانا خداوند عزوجل عوام را به سبب گناه خواص کیفر نکند [البته] اگر خواص بدون این که عوام بدانند در پنهانی کار منکر انجام دهند. [اما] اگر خواص آشکارا مرتکب منکر شوند و عوام آن را تغییر ندهند ، هر دو گروه از ناحیه‌ی خداوند عزوجل سزاوار کیفر می‌گردند.
( میزان الحکمة : ج 1 ص 763 )
رسول خدا (ص) : هرگاه مردم منکر را ببینند ولی آن را تغییر ندهند ، نزدیک است که خداوند کیفرش را فراگیرشان کند.
( کنز العمال: ج 3 ص 70 ح 5535 )
چه باید کرد ؟
امام صادق (ع) : هر بنده ای پیش از آن که خداوند عزوجل بخواهد [به خدا] رو آورد ، خداوند [به او] رو کند پیش از آن که او بخواهد و هر که به خدا پناه آورد ، خدا او را حفظ کند ، و خدا به هر که پیش از او رو کند و نگهش دارد برایش باکی نیست وقتی که آسمان بر زمین بیفتد یا چیزی بر زمینیان فرود آید و بلایی آنان را فراگیرد ، او در حزب خدا از هر بلایی مصون بماند. مگر نه این است که خداوند عزوجل می فرماید: {همانا پرهیزکاران در جایگاه امنی هستند}
( ثواب الأعمال : ص 129 )
رسول خدا (ص) : از قرائت [سوره] زلزال ملول نشوید ؛ زیرا کسی که در مستحباتش آن را قرائت نماید ، خداوند عزوجل هرگز زلزله ای بدو نرساند و با آن و [نیز] با صاعقه و آفتی از آفات دنیا نمیرد تا این که [ به طور عادی ] بمیرد.
( بحار الانوار : ج56 ص 356 )
امام علی (ع) : طوفان های بلا را با دعا دفع کنید؛ [زیرا] کسی که به بلای سخت گرفتار شده از [فرد] تندرستی که از بلا در امان نمی باشد به دعا نیازمند تر نیست.
( الدعوات : ص 21 ح 21 )
امام صادق (ع) : هر کس از بلایی که به او می رسد بترسد و درباره [دفع] آن به دعا برخیزد خداوند هرگز آن بلا را بدو نشان ندهد.
( الدعوات : ص 21 ح 22 )
رسول خدا (ص ): هر آینه بلا به بنده نزدیک می گرد د، آن گاه بنده از خدا عافیت می خواهد و خدا را یاد می کند و عافیت را حفظ می کند. و دعا و بلا تا روز رستاخیز با هم توافق دارند.
(کنز العمال : ج 2 ص 76 ح 3208 )
رسول خدا (ص) : بلا همانند قندیل ها بین آسمان و زمین آویزان است، هرگاه بنده عافیت را از پروردگارش بخواهد، خدای متعال بلا را از او برگرداند، [حتی] در حالی که برای او قطعی شده باشد.
( کنز العمال : ج 7 ص 825 ح 21560 )
امام زین العابدین (ع) : دعا بلای نازل شده و نازل نشده را دفع می کند.
( الکافی : ج 2 ص 472 ح 2 )
امام کاظم (ع) : بر شما باد دعا کردن ؛ چرا که دعا برای خدا و درخواست از خدا بلا را برگرداند [حتی] در حالی که تقدیر و قضا شده باشد و جز امضای آن باقی نمانده بشد. پس هرگاه از خداوند عزوجل دعا و درخواست شد، بی درنگ بلا را برگرداند.
( الکافی : ج 2 ص 472 ح 3 )
امام صادق (ع) : [ بنده] هر که از بلایی که به او می رسد بترسد و درباره آن به دعا پیشی بگیرد، خداوند عزوجل هرگز آن بلا را بدو نشان ندهد.
( ثواب الأعمال : ص 153 )
علی بن مهزیار گوید : به امام باقر (ع) نامه نوشتم و از وقوع زلزله زیاد در اهواز به او شکوه نمودم و عرض کردم : آیا به نظر شما از آن جا کوچ کنم؟ حضرت در پاسخ نوشت : از آن جا کوچ نکنید بلکه چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه را روزه بگیرید و غسل کنید و لباس هایتان را پاکیزه نمایید و روز جمعه بیرون بیایید و خداوند را بخوانید که آن را از شما برطرف نماید. علی بن مهزیار گوید: چنین کردیم تا این که زلزله آرام گرفت.
( میزان الحکمة : ج 2 ص 871 )
منبع:rasekhoon.net
ارسال شده در توسط هانی کشاورز